Βιοαιθανόλη

 

Βιοαιθανόλη

 

Η φίρμα " The Old Dutch Farmlight ®" έχει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδώ και 40 χρόνια και είναι ευρέως γνωστή κυρίως για το Παραφινέλαιο της. H Βιοαιθανόλη Farmlight® διατηρεί αυτήν την παράδοση ποιότητας. Κατασκευάζεται από αγνά υλικά , είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρει καθαρή καύση χωρίς οσμές και καπνό. Παράγεται στην ΕΕ και έχει δοκιμαστεί και  πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ασφάλειας για οικιακή χρήση.

Η Βιοαιθανόλη είναι μια άοσμη βιολογική αλκοόλη η οποία δεν βλάπτει και δεν μυρίζει. Κατά την καύση της δεν αφήνει υπολείμματα και το μόνο που απελευθερώνεται είναι υδρατμοί και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα .Η Βιοαιθανόλη μπορεί να παραχθεί από πολύ κοινές καλλιέργειες όπως το ζαχαροκάλαμο και το καλαμπόκι.

Βιοαιθανόλη 1 λίτρο

Η  Bιοαιθανόλη Farmlight ®  είναι υψηλής ποιότητας μετουσιωμένη αιθανόλη που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί στη νέα γενιά τζακιών αιθανόλης. 'Ενα λίτρο υγρής βιοαιθανόλης καίει για περίπου 3,5 - 4 ώρες. Η διάρκεια καύσης εξαρτάται από το μέγεθος και τη διάμετρο που έχει το στόμιο του δοχείου στο οποίο τοποθετείται. Διαθέτει καπάκι ασφαλείας για παιδιά και το ειδικό στόμιο εκχύσεως  EasyFill®

ethanol_fireplaces

 

 

 

Προδιαγραφές προϊόντος  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Zελέ Αιθανόλης Βιοαιθανόλη / Καύσιμα »