farmlight category

 

 

The Old Dutch Farmlight® Lamp oil

 

 

Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® αποτελεί εδώ και χρόνια ένα αξιόπιστο προϊόν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των εξειδικευμένων καταστημάτων πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® ξεχωρίζει λόγω της σταθερής του ποιότητας, έχει συστατικά υψηλής στάθμης – δεν καπνίζει και δεν μυρίζει – και αποτελεί ένα ιδιαίτερα ασφαλές προϊόν. Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® προσφέρεται σε συσκευασίες του ενός , των δύο και πέντε λίτρων. Όλες οι φιάλες είναι εφοδιασμένες με ένα ειδικό πώμα ασφαλείας , για την προστασία των παιδιών.

productheader lampolie6

Σύστημα EasyFill ® και πώμα ασφαλείας.

Οι φιάλες PET του παραφινέλαιου " The Old Dutch Farmlight Lampoil ®" των 1000 ml διατίθενται με το ειδικό σύστημα EasyFill ® ,ένα πρακτικό επιστόμιο για ευκολία στη χρήση. Ούτε μια σταγόνα παραφινέλαιου δεν πάει χαμένη.

Η εταιρεία Sel Chemie bv έχει την πατέντα του πρακτικού επιστόμιου EasyFill ®. Το πώμα ασφαλείας του EasyFill ® είναι σύμφωνο με τα υψηλότερα στάνταρτ σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών. ( ISO-norm 8317 )

 

transp_fles

 

 

Τώρα το παραφινέλαιο "The Old Dutch Farmlight " των 5 λίτρων σε νέα συσκευασία PET. Η φιάλη πολυαιθυλενίου (PET) έχει υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας σε θραύση και πληρoί τις υψηλές προδιαγραφές TÜV. Πάνω απ’ όλα, το πολυαιθυλένιο είναι 100% ανακυκλώσιμο. Το κιβώτιο περιέχει 3 φιάλες. 

Lampoil 5000ml 301314
 

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί τους εισαγωγείς / μεταπωλητές παραφινέλαιων αλλά και το καταναλωτικό κοινό ότι τα παραφινέλαια που κυκλοφορούν στην αγορά και χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη θα πρέπει να σημαίνονται σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί Επικίνδυνων Ουσιών νομοθεσίας.

Πιστοποιητικό TÜV για το παραφινέλαιο " The Old Dutch Farmlight Lampoil ".

lampoilcertificate

 

Το REACH, ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τα χημικά προϊόντα, απαιτεί οι χημικές ουσίες υπό καθαρή μορφή, που περιέχονται σε παρασκευάσματα και όσες πρόκειται να ελευθερωθούν από προϊόντα πρέπει να καταχωρούνται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων (ECHA). Ο κανονισμός ισχύει για τις ουσίες που παρασκευάζονται ή εισάγονται στην ΕΕ σε ετήσιες ποσότητες που ανέρχονται ή υπερβαίνουν τον 1 τόνο ανά εταιρεία, εκτός εάν ο κανονισμός ορίζει διαφορετικά.

Αλλαγές στην ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία ουσιών και μειγμάτων σύμφωνα με τον νόμο για τα χημικά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επερχόμενες αλλαγές, λόγω του νέου ΕΚ κανονισμού υπ' αριθ. 1272/2008 για την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία ουσιών και μειγμάτων, για την τροποποίηση και την κατάργηση των οδηγιών 67/548/ΕΟΚ και 1999/45/ΕΚ, καθώς και την τροποποίηση του ΕΚ κανονισμού υπ' αριθ. 1907/2006 (REACH).

 Πιο συγκεκριμένα: