Πληροφορίες προιόντος

The Old Dutch Farmlight® Lamp oil

 

 

Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® αποτελεί εδώ και χρόνια ένα αξιόπιστο προϊόν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των εξειδικευμένων καταστημάτων πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® ξεχωρίζει λόγω της σταθερής του ποιότητας, έχει συστατικά υψηλής στάθμης – δεν καπνίζει και δεν μυρίζει – και αποτελεί ένα ιδιαίτερα ασφαλές προϊόν. Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® προσφέρεται σε συσκευασίες του ενός , των δύο και πέντε λίτρων. Όλες οι φιάλες είναι εφοδιασμένες με ένα ειδικό πώμα ασφαλείας , για την προστασία των παιδιών.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣΓια την εγγύηση της ποιότητας του παραφινέλαιου THE OLD DUTCH FARMLIGHT®, πραγματοποιούνται συνεχώς δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Παράλληλα , η εξέλιξη του προϊόντος αποτελεί ένα από τα καθημερινά σημεία προσοχής μας.

productheader lampolie6

 

ΤΟ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ THE OLD DUTCH FARMLIGHT® ΣΕ ΦΙΑΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Για να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων μας διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γραμμή επεξεργασίας και εμφιάλωσης, στην οποία συσκευάζονται πολλά εκατομμύρια φιάλες το χρόνο.Για την εγγύηση της επιθυμητής ποιότητας διατηρούμε στα χέρια μας την όλη διαδικασία παραγωγής :από την παραγωγή των φιαλών πολυαιθυλενίου μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος. Η φιάλη πολυαιθυλενίου έχει υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας σε θραύση και πληρoί τις υψηλές προδιαγραφές TÜV. Πάνω απ’ όλα , το πολυαιθυλένιο είναι 100% ανακυκλώσιμο. Τα προϊόντα THE OLD DUTCH FARMLIGHT ® είναι εφοδιασμένα , για τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς, με το σήμα Der Grune Punkt, με αποτέλεσμα την μη δημιουργία προβλημάτων κατά την συλλογή των επιστρεφόμενων συσκευασιών του καταναλωτή.

bottles2

 

 

 

ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Tα προϊόντα THE OLD DUTCH FARMLIGHT® πληρούν τις κάθε είδους υψηλές προδιαγραφές στους τομείς της σύνθεσης, της συσκευασίας, της μεταφοράς και της αποθήκευσης.

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ

Το παραφινέλαιο THE OLD DUTCH FARMLIGHT® αποτελεί ένα προϊόν ποιότητος της εταιρείας SEL Chemie bv η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και επεξεργασία ρευστών προϊόντων για τον καταναλωτή και τον ειδικό επαγγελματία

Η εταιρεία Μάστακας Θ & Κ Ο.Ε. αντιπροσωπεύει τα προïόντα Sel Chemie bv στην Ελληνική αγορά από το 1990.

 

Προδιαγραφές προϊόντος  

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Farmlight »