Η εταιρεία Price's Patent Candles Ltd. ξεκίνησε την παραγωγή κεριών το 1830. Μέχρι το τέλος του αιώνα η επιχείρηση ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κεριών στον κόσμο. Κατασκεύαζε τα φθηνά κεριά στεαρίνης που έκαιγαν τόσο καλά όσο και τα ακριβά κεριά από μελισσοκέρι. Αργότερα η εισαγωγή της μαζικής παραγωγής επέτρεψε στην Price' s να εξουσιάσει την αγορά κεριών.
  
Σήμερα σε μια καταναλωτική-οδηγημένη αγορά όπου 80% των πωλήσεων κεριών είναι καθαρώς διακοσμητικά, η επιχείρηση έχει εστιάσει στις νέες σειρές των αρωματικών κεριών και προϊόντων αρωμαθεραπίας. Τα κεριά είναι όχι μόνο πηγές φυσικού φωτός αλλά και αισθητικά, αρωματικά και υψηλής σχεδίασης ιδιαίτερα αντικείμενα.
   
Η μεγάλη πλειοψηφία των κεριών Price's κατασκευάζoνται στην Ευρώπη, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ιταλία. Αυτό σας δίνει την εγγύηση όχι μόνο της πρωτοτυπίας, αλλά και της ποιότητας του κεριού που μπορείτε να αγοράσετε από εμάς. Εάν ψάχνετε ένα αρωματικό δώρο, ένα φιλικό προς το περιβάλλον κερί ή απλά ένα κλασικό κερί κηροπηγίου , η Price' s έχει το κερί για σας.
 
Από το καλοκαίρι του 2003 η εταιρεία Price's Patent Candles Ltd. είναι μέλος του SER Group.